Fejléc
Fooldal
Rólunk
Tudástár
Kapcsolat
     
   
Reklámajándékok profi marketingeseknek közvetlenül a gyártótól
   
 
 
   

A marketing és reklámszakemberek képzése elméleti tudást ad. Remekül tudsz kampányokat tervezni, SWOT analízist készíteni, de egy egyszerű nyomdai árajánlat kérése is rémületes feladattá válhat, ha nem vagy tisztában ennek menetével, és nem ismered az itt használt fogalmakat.

Jobb esetben van egy tapasztalt kolléga, aki megmutat mindent, amit évek alatt a gyakorlatban elsajátított. Rosszabb esetben nincs körülötted ilyen, vagy ha igen, megtartja magának a tudását és figyeli, hogy te hogyan boldogulsz.

Kis- és középvállalkozások esetében, sokszor minden előképzettség nélkül, a tulajdonos, vagy egy erre kiszemelt kolléga foglalkozik a marketinggel, több-kevesebb sikerrel. Abban segítünk, hogy neked ne kelljen éveket eltöltened a gyakorlati tudás megszerzésével, elkerülhess egy sor olyan buktatót, ami a tájékozatlanságod miatt fenyeget. Itt olyan gyakorlati tudást kapsz ajándékba , mellyel a mindennapi munkád könnyebbé, élvezetesebbé válik és emeli az értékedet a munkaerő piacon. Köves minket rendszeresen.

Légy érdeklődő, tanulj, és legyél sikeresebb!


 

 
     
 
 
     
 
     
     
 
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   
Memória
       
Grafika
       
Játékkártya
       
Társasjáték
       
Poháralátét
       
Rejtvény